به گزارش ایسنا، در جلسه هماهنگی دبیر کارگروه دین و اندیشه شورای عالی ایرانیان خارج کشور با مدیر شبکه جهانی جام جم بر ضرورت توجه عمیق تر به نیازهای دینی ایرانیان خارج کشور تأکید شد.
حسن ملکی مدیر شبکه جهانی جام جم ضمن ابراز خرسندی از اینکه پس از حدود یک دهه تعطیلی، به زودی نشست شورای عالی ایرانیان خارج کشور با حضور رئیس جمهور برگزار میشود گفت : ایرانیان خارج کشور در حال حاضر هم نیاز به توجه دولت و سایر قوا برای حمایت از آنها در کشورهای میزبان دارند و هم از تواناییهای مالی و علمی بالایی برخوردارند که به آنها فرصت فعالیت و سرمایه گذاری در کشور را می دهد.
وی ایرانیان خارج کشور را سفیران فرهنگی کشور دانست که در صورت جلب اعتماد و همراهی آنها، میتوانند مقوم دیپلماسی عمومی ایران در اقصی نقاط جهان باشند.
ملکی از کم توجهی به نیازها و دغدغه های مهاجرین ایرانی در چند دهه گذشته انتقاد کرد و افزود: نتیجه این کم توجهی دورافتادن بخشی از ایرانیان خارج کشور از فرهنگ، هویّت، باورهای دینی و زبان مادری خود شده است. از این رو سیاستگذاری از سوی شورای عالی ایرانیان خارج کشور به کمک نهادهایی چون حوزه های علّمیه در جهت معرفی معارف اسلام ناب و آموزهای مذهب تشیّع و نیز پاسخگویی منطقی و اثرگذار به شبهات دینی هموطنان مقیم در کشورهای مختلف دنیا میتواند بستر مناسبی را برای تقویت روحیه دینی و معنویت گرایی ایرانیان خارج کشور فراهم آورد.
وی در پایان آمادگی شبکه جهانی جام جم را برای تولید و پخش برنامه هایی با همکاری حوزه های علمیه را اعلام کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سیدمفید حسینی کوهساری دبیر کارگروه تخصصی دین و اندیشه شورای عالی ایرانیان خارج کشور ضمن ارائه اطلاعاتی از فعالیتهای علمی و پژوهشی، تألیفات، پایان نامه ها، مقالات و نشریات منتشر شده از سوی حوزهای علمیه سراسر کشور گفت: در همکاری با شبکه جهانی جام جم میتوانیم فصل جدیدی از خدمت رسانی حوزه های علمیه و طلاب و روحانیون به ایرانیان خارج کشور را آغاز کنیم.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل حوزه های علمیه نیازهای دینی ایرانیان خارج کشور را مهم دانست و نسبت به ایجاد فضایی صمیمانه تر میان هموطنان خارج کشور با ایران در دولت سیزدهم ابراز امیدواری کرد.
در پایان مقرر شد با ایجاد کارگروهی مشترک، زمینه های همکاری میان حوزه های علّمیه با شبکه جهانی جام جم در زمینه هایی چون معرفی کارشناسان مجرب دینی، کرسی های آزاداندیشی با موضوعات دینی و مذهبی و نظایر آن احصاء و در قالب تفاهم نامه ای به امضای دو طرف برسد.